About company

 

ASTALROM  este o companie cu capital integral privat si parte a unuia dintre cei mai importanti lideri europeni din domeniul constructiilor, Astaldi SpA.

Societatea noastra a luat nastere incepand cu anul 1991 ca urmare a procesului de reinventare si reorganizare a societatii desprinsa din fosta Intreprindere de Utilaj Greu pentru Constructii – Galati (S.U.G.C.T. S.A.) si si-a desavarsit identitatea la preluarea acesteia de catre Grupul ASTALDI in anul 2007.

ASTALROM a avut o evolutie dinamica evidentiata prin lucrarile de constructii civile si industriale, lucrari de infrastructura rutiera si feroviara, lucrari edilitare. Astfel, ASTALROM valorifica efectivele si capabilitatea sa conferite de utilajele de mare mecanizare pentru constructii, mijloacele de transport rutier si naval din dotare, materialele de constructii produse de societatea noastra si nu in ultimul rand de echipele de specialisti constructori.

Cu un management modern, cu un personal tehnic de inalta calificare, prin investitii in modernizare si tehnologie si o organizare eficienta,  ASTALROM  si-a diversificat activitatile legate de lucrarile in constructii, dupa cum urmeaza:   

Business Unit CANT - executie lucrari constructii civile, industriale si de infrastructura

Business Unit MACO - producerea si furnizarea materialelor de constructii precum agregate, betoane, mortare, sape, mixturi asfaltice si servicii precum lucrari de montaj statii mobile, incarcari si descarcari de materiale in conditiile de calitate impuse, a urmatoarelor materiale si servicii:

Business Unit GEMA - reparatii si inchirieri utilaje de constructii si autovehicule

Laborator grad II - servicii de laborator autorizate pe domeniile betoanelor, mixturilor, pamanturilor si armaturilor din otel beton.

Calitatea produselor si serviciilor livrate de ASTALROM  este certificata si garantata.